2017. január 4., szerda

Post Szilveszter a Szépvíz községben tevékenykedő időseknek



          A Csie Idősek Klubja Post Szilvesztert szervezett melyen a Szepvízi Őszi Rózsa Idősek Klubját és a Borzsovai Hagyományőrzőket látta vendégül. 





       Az eseményen közel 60 személy vett részt. A program a Csie Idősek klubja tevékenységi bemutatójával kezdődött, majd a klub tagjai közös énekkel és szavalatokkal köszöntöttek a meghívottakat. 

 



         A házigazdák után a vendégek bemutatkozása és köszöntője következett.  Az Őszi Rózsa Klub énekkel és versel mutatkozott be a Hagyományőrzők gyönyörű kórussal és citera kísérettel.




      A csíkszentmiklósi kultúrotthon harsogott a három csoport közös éneklésétől, na meg a szívmelegítő citeráktól. 





         A bemutatkozások után vacsora következett a vacsora után pedig egy kis közös játék. A közös játék után nem maradhatott el a közös tánc és éneklés.






      

  Jó volt látni azt, hogy a községbeli idősek közösen szórakoznak és lehetőségük adódott arra, hogy együtt legyenek, beszélgessenek. 





      Külön öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy mindenki a György Mihály-Levente plébános úr áldásával térhetett haza. 





        Szeretnénk megköszönni a Borzsovai Hagyományőrzőknek és a Szépvízi Őszi Rózsa Idősek klubjának azt, hogy szebbé tették az esténket és megtiszteltek jelenlétükkel, s külön köszönjük az Őszi Rózsa klubnak a finom meglepetést. 





A.I.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése