2018. március 9., péntek

Hétköznapi élet a Csie termekben


A Csikszentmiklósi Ifjúsági Egyesület termei amelyek a Heineken által megnyert pályázatból lettek felújítva hétköznaponta számos szabadidős tevékenységnek és külömböző más fajta tevékenységeknek bíztósítanak otthont.


A termeink felszereltségének köszenhetően lehetőség nyílik: oktatási (After school), társadalmi (külömböző előadások), hagyományos és kulturális programok (Nótaest) működésére.


A termek használtságát tekintve állandó jellegel külömböző programok vannak mondhatni "a kilincset adjuk egymásnak". A termek folytonos használtságát az adja hogy a falu minden generációja igénybe veszi ezeket: az idősek generációja (Idősek klubja révén); a felnőttek generációja (Hentescsapat, Csíkszentmiklósi önkéntes tüzoltók, kortársakal való találkozás, megbeszélések) révén, de a termek az által hogy lehetőséget nyújtanak külömböző szabadidős programoknak elsősorban a fiatalok körében a legnépszerűbb.


Ilyen szabadidős programok közé sorolhatom a közös filmnézés, Fifazas, külömböző kártyajátékok, külömböző számítógépes játékok, közös focimeccs nézés, illetve számos születésnapi buli is volt a termekben. Ahogy íróm e bejegyzést nagyon kellemes érzés kerített hatalmába hiszen mondhatom hogy a teremnek nincs egy olyan sarka amelyről ne juttna eszembe egy kellemes emlék.


Nagyon jó ezeken a programokon részt venni mert nagyszerű hangulatban telnek és ami a legfontosabb hogy ilyenkor a barátainkal lehetünk.


Ezernyi dolgot sorolhatnék termeinkhez kapcsolodóan, de talán azzal zárnám e bejegyzést hogy számunkra és a faluközösség számára ezek a termek aranyat érnek.


E.E. CsIE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése