2015. február 7., szombat

Csapatépítő farsangi buli a CsIÉ-ben

Szervezetünk egyaránt szereti a kihívásokat és a jó bulit. Az elsőre azért van szükség, hogy méltó része legyünk közösségünknek, a második meg, hogy kitombolhassuk magunkat úgy, hogy hova tovább összekovácsoltabb csapattá váljunk.

A farsangi időszak felhívás a vigadalomra, így mi is úgy éreztük: bulizni kell egyet! Nagy Kinga és Gál Krisztina be is vállalták a szervezkedést, és így utólag visszatekintve, nagyon jó munkát végeztek - köszi szépen lányok!

A "buli" szombaton este 19:00-kor kezdődött rögtön egy társasjátékkal. A maffiát (játék) más társasjátékok követték, mint a sörpong, logikai játékok, az ollós játék és a mi van a zenedobozban. Még érkezésünkkor kaptunk a szervezőktől egy-egy cetlit, rajta egy feladattal, ami az egész estére vonatkozott. Feladatok, mint mesélni a horgászélményeiről vagy megdicsérni valakit. Ha jól csinálta, lassan mindenki rájött, mi volt az ő ma esti feladata. Mivel a jó zene is biztosítva volt, nem volt hiány
a buliból, sem a nevetésből, szórakozásból. Nagyon jó volt a hangulat, mindenki nagyon jól érezte magát, mutatja a kifejezés, hisz „hajnalig állt a bál”.

P. Sz. és E. R.
Fotó: O. Cs.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése