2014. május 31., szombat

Gyereknap Csíkszépvízen

A nyár első nagy eseménye minden évben a gyereknap. Az idén úgy döntöttük, hogy egy község szintű nagy rendezvénnyel készülünk a gyerekeknek, sok játékkal és egyébb érdekességekkel. A szervező csapatot a négy egyesület tagjai alkották: a Szépvízi Nők Klubbja, és a három ifjúsági szervezet. 




A helyszín a Kaszinó kert volt, mert itt volt a legkönnyebben szervezhető. A gyerekek 5 kategóriába lettek csoportosítva: a kicsik ahová az óvodások is beletartoznak és kikkel nagyszerűen foglalkoztak a fiatal anyukák. Volt kézműves foglalkoztató, zumba kicsiknek, és számtalan játék. 


Aki meg szerette volna őket tekinteni, a sportcsarnokba kellett keresse. A másik négy kategória az 1-8 osztályosokból állt, kettőssével csoportosítva. 


Az idő beszoritott a kultúrotthonba, a játékok jó részét összehoztuk így is, és még ételel és italal is szolgáltunk az arra tévedőknek. 175 gyerek kapott karkötő és fagylaltot. Ebből 139 iskolás a község 3 falujábol. Jó csapat munka volt és az idő ellenére egy jól sikerült rendezvényt tudhatunk a hátunk mögött! Külön köszönöm a Szepviz rádiónak a segítséget, a helyi tanácsnak a helyet és a karate csapatnak az érdekes bemutatót. Remelem jövőre is meg tudjuk szervezni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése