2018. június 9., szombat

Szakrális Maraton 2018 Csíksomlyó

Az idén juniús 9-én került megszervezésre harmadik alkalommal Csíksomlyói Szakrális Maraton, amelyen az egyesületünk az elmúlt évhez hasonlóan kétféle módon vett társszervezőként és résztvevőként egyaránt.


Csapatunk egy része Szakács Szilárdal kiegészűlve Csíksomlyó felé vette az írányt hogy teljesítse a maraton Szent László királyszakaszát amelynek útvonala megegyezett a tavalyi útvonallal, addig csapatunk másik része a Szénás út tetején található Motorsirülőnél a szakasz egyik ellenőrző pontját bíztósította.


Idén csapatunk az ellenőrző pontnál a két fő rendezvényünket (Kolbász fesztivál és Konyhák csatája fesztivál) tekintve hogy azok gasztronómiai jellegűek úgy döntöttek hogy ezt értéket bemutatva sült ételekkel fogadták a távon résztvevőket, remélve ezáltal hogy magukkal visznek az általunk képviselt értékből valamit és mindig kellemesen gondolnak vissza ránk.


Az idő kellemes volt, így lehetőség volt csodálni a tájat szervezőnek, távon résztvevőknek egyaránt.


Lassan érkeztek a résztvevők, akik közül voltak olyanok akiket már tavalyról ismertünk, illetve köszönthettünk olyanokat is akik most teljesítették először ezt a maratont, illetve nagy örömünkre meg érkeztek a csapatunk tagjai is.


Egy kis falatozás és beszélgettés útán minden résztvevő indult tovább hogy folytassa a távot, majd néhány óra múlva a távot teljesítve megérkezve Csíksomlyóra emlékérmet vehettek át.


Csapatunknak nagy öröm volt tavalyhoz hasonlóan részt venni ezen az eseményen és már várjuk a 2019-es maratont.



























E.E.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése