2018. május 1., kedd

Majális Csíkszentmiklóson, "Egerben"

Idén első alkalommal a Csie, a Hentescsapat, az Idősek klubja, a csíkszentmiklósi önkéntes tüzoltók és a közbirtokosság összefogásával megszerveztűk a közös Majálist a csíkszentmiklósi patak, Eger térségében amely Cseroldal és Debrecen között fekszik.
 

Kis csapatunk már kora reggel készítette elő a terepet...


Nagy öröm volt számunkra hogy sokan vettek részt ezen az eseményen ahhoz képest, hogy első alkalommal került megszervezésre. Minden korosztály képviselve volt, itt együtt ünnepelhetjük a nemzetközi munka szünetet.


Az eseményen lehetőség volt különböző finom sült ételeket fogyasztani hideg csapolt sör kíséretében.



Mindenki nagyon jól érezte magát a rendezvényen amelyről elsősorban a Stage Band zenekar gondoskodott, de az elfogyasztott sör mennyiség is jó hatással volt rà.


A későbbiekben az Egerben lévő sportpályán kezdetét vette a focizás amely sorrán a nap mérkőzésén a két női csapat küzdött meg egymással amely látványos és közönség szórakoztató játékot hozott.



Az esemény végeztével elmondható hogy egy nagyszerű napot töltöttünk el egy fantasztikus környezetben ahol az ember felfrissül lelkileg megújul és mindig vágyakozik vissza erre a csodás helyre.

Továbbá reméljük hogy jövőre is meg tudjuk rendezni ezen eseményt és az időjárás is olyan kegyes lesz hozzánk mint az idén volt hogy ragyogó napsütés a rendezvény ideje alatt, majd befejezésre az eső is megérkezett.

E.E.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése